Motorboot voor 2 tot 10 personen huren


Zo is een vaarvakantie niet alleen een optie als u met z’n tweeën wilt genieten van de Friese wateren, maar ook als u met uw gezin, familie of vrienden het water op wilt.

Voor onze motorboten heeft u geen vaarbewijs nodig.  Uiteraard krijgt u uitleg over het betreffende schip en de aanwezige apparatuur. Zo kunt u onbezorgd aan uw vaaravontuur op de Friese wateren beginnen.

Wij vragen een borg van €500,- per kruiser en de kosten van de eindschoonmaak. Zwemvesten zijn niet standaard inbegrepen bij de huur van een boot, deze kunt u bij ons huren. Wij adviseren om kinderen een zwemvest te laten dragen, ook al zijn ze in het bezit van een zwemdiploma. Kijk ook eens naar onze mooie vaarroutes.

TIP: Zoek met de onderstaande filters. Hoe werkt het  
Kies , in met het filter , minimaal de door uw gewenste vakantiemaand en de boten die die nog vrij zijn worden getoond. Klik op de boot om verder te kijken of de door u gewenste periode nog vrij is. Onder aan de pagina van de boot ziet u vervolgens de beschikbaarheid en de prijzen. Met de pijltjes toets kunt naar rechts scrollen  ( in de datumbalk) om nog meer beschikbaarheid perioden zichtbaar te maken. Komt u er niet uit bel ons gerust we helpen graag

Verfijn uw zoekresultaten

Kies maand
Aantal volwassenen
Periode

Virtueel rondkijken bij de Hoek Watersport vertreksteiger


Kijk ook ook eens rond met onze 360 graden panorama foto's  – virtueel rondkijken

Motorboten steiger