Motorboten


De Hoek Watersport heeft een ruim assortiment aan motorboten. Wij verhuren boten met ruimte voor twee tot acht personen. Zo is een vaarvakantie niet alleen een optie als u met z’n tweeën wilt genieten van de Friese wateren, maar ook als u met uw gezin, familie of vrienden het water op wilt. We hebben speciaal voor u ook een paar mooie vaarroutes in kaart gebracht en er zijn ook volop vismogelijkheden voor een visvakantie vanaf onze motorboten.

Zoek en Boek nu!

Zeilboten / Polyvalken


De Hoek Watersport verhuurt polyvalken voor twee tot zes personen. U kunt de Polyvalk voor uw hele verblijf huren of voor een enkele dag. Gelet op onze bijzondere locatie ook geschikt voor groepen en of bedrijfsuitjes door het ruimte grasveld en de centrale ligging in het merengebied zijn er vele mogelijkheden voor een leuke tijd op en rond het water.  Kijk ook eens naar onze vaarroutes met een start en eind bestemming van en naar onze eigen haven.

Zoek en Boek nu!
Vanaf € 75 per dag

Toerboten en visboten


De Hoek Watersport is in het bezit van twee visboten (tot 5 personen). Alle boten hebben een buitenboord motor. U hoeft natuurlijk niet alleen te willen vissen!  Een visboot wordt vaak in combinatie met een vakantiehuis geboekt om te genieten van een visvakantie zie hiervoor onze visvakantie pagina en de veelgestelde vragen (FAQ)  pagina

Zoek en Boek nu!
Vanaf € 55 per dag

Sloepverhuur


De Hoek Watersport verhuurt mooie sloepen, geschikt voor maximaal 6 personen. U en uw mede sloepvaarders kunnen heerlijk zitten op de comfortabele kussens! Special voor u zijn de vaarroutes rondje Sneek maar ook de vaarroute naar de eilanden  in de Fluessen zeer geschikt. Deze vaarroutes hebben een start en eind bestemming bij ons en zijn gebaseerd op vaarkaarten met betonning in de kanalen en op de meren.

Zoek en Boek nu!
Vanaf € 95 per dag
Vakantiewoning aan het water

Op zoek naar een sfeervolle vakantiewoning in Friesland?


Huur een gezellig ruimte vakantiewoning in onze 19e eeuwse boerderij! Of het leuke praathus.  De boerderij is prachtig gelegen in het Friese landschap, temidden van waterwegen, Friese meren en weilanden. Ver weg van alle drukte. In 2018 zijn in de meeste vakantiewoningen nieuwe badkamers en dakramen geplaatst.  U kunt natuurlijk ook een visboot, zeilboot of sloep huren bij u verblijf. In en rond het water is van alles te doen.