Motorboten


De Hoek Watersport heeft een ruim assortiment aan motorboten. Wij verhuren boten met ruimte voor twee tot tien personen. Zo is een vaarvakantie niet alleen een optie als u met z’n tweeën wilt genieten van de Friese wateren, maar ook als u met uw gezin, familie of vrienden het water op wilt. We hebben speciaal voor u ook een paar mooie vaarroutes in kaart gebracht en er zijn ook volop vismogelijkheden voor een visvakantie vanaf onze motorboten.  Heeft u nog vragen? aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag! 
 

Zoek en Boek nu!
Nieuw Venus & Jupiter

Sloepverhuur


De Hoek Watersport verhuurt mooie sloepen, geschikt voor maximaal 8 personen. U en uw mede sloepvaarders kunnen heerlijk zitten op de comfortabele kussens! Speciaal de vaarroute rondje Sneek maar ook de vaarroute naar de eilanden  in de Fluessen  is zeer geschikt voor een dagtocht. Deze vaarroutes hebben een start en eindbestemming bij ons en zijn gebaseerd op vaarkaarten met betonning in de kanalen en op de meren. Tip: Extra 10% korting op uw sloephuur indien u gelijktijdig bij uw vakantiehuisje uw sloep boekt. Dit kan eenvoudig in het winkelmandje. 

Zoek en Boek nu!
Vanaf € 135 per dag

Zeilboten / Polyvalken


De Hoek Watersport verhuurt polyvalken, deze zeilboten zijn geschikt tot 6 personen. U kunt de Polyvalk voor uw hele verblijf huren of voor een enkele dag. Gelet op onze bijzondere locatie ook geschikt voor groepen en of bedrijfsuitjes. Door het ruime grasveld en de centrale ligging in het merengebied zijn er vele mogelijkheden voor een leuke tijd op en rond het water.  Kijk ook eens naar onze vaarroutes vanuit onze haven. 

Zoek en Boek nu!
Vanaf € 79 per dag

Toerboten en visboten


De Hoek Watersport is in het bezit van twee visboten (tot 5 personen). De boten hebben een buitenboord motor. Een visboot wordt vaak in combinatie met een vakantiehuis geboekt om te genieten van een visvakantie zie hiervoor onze visvakantie pagina en de veelgestelde vragen (FAQ)  pagina

Zoek en Boek nu!
Vanaf € 70 per dag
Nieuw

De Hoek aanrader: Huur een SUP!


Als accessoire kunt u bij uw bootverblijf ook een SUP bij boeken.  U dient de SUP wel tijdig te reserveren want op is op.  De SUP is opblaasbaar en u kunt er voor kiezen deze in een tas mee te nemen, maar meestal ligt hij voor u opgeblazen klaar op de boot.  Makkelijk en direct te gebruiken voor "a lot of fun!"  

 

Zoek en Boek nu mee als accessoire!
Actie € 90 per week
Nieuw

De Hoek aanrader: Huur een (elektrische) fiets!


Naast onze vaarroutes kunt u Friesland ook ontdekken op de fiets. Bij De Hoek Watersport hebben we fietsen voor groot en klein in verschillende maten en typen beschikbaar. Of stap op een e-bike. Boek de fiets wel op tijd bij ons, want de voorraad is beperkt..  Aanrader Team de Hoek Watersport . 

E-bike alleen te huur voor minimaal een week en graag reserveren!

Zoek en Boek nu mee als accessoire!
Per dag of € 50 per week
Vakantiewoning aan het water

Op zoek naar een sfeervolle vakantiewoning in Friesland?


Huur een gezellig ruimte vakantiewoning in onze 19e eeuwse boerderij! Of het leuke praathus.  De boerderij is prachtig gelegen in het Friese landschap, temidden van waterwegen, Friese meren en weilanden. Ver weg van alle drukte. In 2018 zijn in de meeste vakantiewoningen nieuwe badkamers en dakramen geplaatst.  U kunt natuurlijk ook een visboot, zeilboot of sloep huren bij u verblijf. In en rond het water is van alles te doen.