Boot huren zonder vaarbewijs


Voor geen van onze boten https://www.dehoekwatersport.nl/boot-huren heeft u een vaarbewijs nodig. De hoofdhuurder van een motorboot dient over voldoende ervaring te beschikken om op veilige wijze het schip te kunnen besturen en deel te nemen aan het vaarverkeer, dus kennis te hebben van de regels op het water.

Heeft u geen ervaring of bent u onzeker over uw kundigheid, dan kunt u een dag een schipper inhuren via de organisatie SSH- boating. De Hoek Watersport organiseert dit graag voor u. Uiteraard krijgt iedereen die een motorboot huurt uitleg over het betreffende schip en de aanwezige apparatuur.

De huurder van een open-zeilboot moet over enige zeil ervaring beschikken.

Contact opnemen met De Hoek Watersport

Minimale leeftijd van de hoofdhuurder

De minimale leeftijd van de hoofdhuurder van een appartement, motorboot of open zeilboot is 18 jaar. Wij verzoeken u uw legitimatiebewijs bij aanvang aan ons te tonen. Voor de Sneekweek en Skûtsjesilen hebben wij extra regels: Minimum leeftijd 30 jaar en geen groepen.

 

Uw huisdieren mogen ook mee op vakantie

Honden en andere huisdieren zijn, in overleg, welkom op de schepen en in de appartementen. Dieren mogen niet in de slaapkamers of in de slaaphutten komen. Uw huisdier mag niet los over het terrein lopen. Wij stellen het op prijs als u van te voren met ons overlegt over het meenemen van dieren.
 

Tip. Huur gelijk een hondenloopplank mee. Deze zijn inklap-of inschuifbaar. Er zijn 2 typen middel en groot. De voorraad is beperkt zodat we adviseren deze gelijk mee te reserveren indien u er zeker van wilt zijn dat de loopplank beschikbaar is. U kunt de hondenloopplank mee boeken als accessoire.

 

Meer weten?

Linnengoed en eindschoonmaak motorkruisers

Bedlinnen kunt u tegen een meerprijs per persoon bij ons afnemen. Hoofdkussens zijn aanwezig in al onze motorkruisers, dekbedden zijn niet standaard in de motorkruisers aanwezig. Deze kunt u zelf meenemen of bij ons huren per dekbed. Handdoeken en theedoeken dient u zelf mee te nemen. Voor al onze motorkruisers geldt een verplichte eindschoonmaak van  € 75,- per boeking. We vragen we u de boot veegschoon achter te laten, de afwas te doen en de vuilnisbakken te legen.