Genieten van rust en ruimte in Friesland

De boerderij is prachtig gelegen in het Friese landschap, temidden van waterwegen, Friese meren en weilanden. Ver weg van alle drukte. Hier kunt u genieten van rust en ruimte, zoals u die bijna nergens meer in Nederland aantreft. U kunt bij ons ook heerlijke vissen. en er met een bootje, fiets of auto op uit trekken. Ook voor weekendje weg een perfecte locatie.  

Vakantie woning in combinatie met een bootje huren

Vakantiewoningen aan het water in Friesland


Alle vakantiewoningen hebben een grote woonkamer met kabeltelevisie, twee tot drie slaapkamers, een privéterras met vrij uitzicht en een badkamer met toilet en douche. Daarnaast is er een wasmachine aanwezig voor gezamenlijk gebruik en een centrale wifi installatie. Maak uw vakantie verblijf nog leuker en huur bij uw verblijf een sloep, visboot en of openzeilboot ( Polyvalk) Ook voor een langer verblijf tot maximaal 6 maanden kunt u bij ons een vakantiehuisje huren.

Kijk ook ons naar onze vaarroutes met vertrek uit uw onze haven. Overnacht in een van de vakantiewoningen & stap in je boot om Friesland te ontdekken. Vakantiewoningen, al vanaf 2 personen. Maak je vakantie compleet en huur er een boot bij. 

Maand
Personen
Periode

Een dagje op het Friese water


Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om tijdens uw verblijf aan wal een dag op het water te beleven. Wij verhuren onze visboten, sloepen en zeilboten ook voor een dag in combinatie met uw verblijf . Geeft u dit echter bij u boeking alvast door, om teleurstelling ter plekke te voorkomen!  Nu ook SUP en Fietsverhuur.

Extra bij te boeken ( zie ook arrangementen)

Sloepvaren vanuit uw vakantiehuis bij de Hoek Watersport .


Maak u verblijf nog aantrekkelijker door een sloep mee te boeken bij uw vakantiehuisje. Maar reserveer wel tijdig want op is op. Kijk ook eens op onze arrangementen pagina

Sloep Just4Fun 1-8 Personen  Maril 6.25

Sloep Ingeborg 1-8 Personen   Maril 6.25

Sloep Hedwich 4-6  Personen  Maril 6.25

Sloep Just4us 4-8 Personen    Maril 6.25

Bekijk de sloepen
Extra bij te boeken ( zie ook arrangementen)

Zeilboot, visboot een Sloep. Maar ook SUP of fietsen (ook E-Bike)


Maak u verblijf nog aantrekkelijker door gelijk een fiets, visboot, sloep, SUP of polyvalk mee te boeken. Maar reserveer wel tijdig want op is op. Kijk ook eens op onze arrangementen pagina

Bekijk de bootjes en zoek en boek bootjes
Plezier voor jong en oud

Faciliteiten voor kinderen


Kinderen vermaken zich uitstekend op ons terrein. Speciaal voor hen hebben wij een speelweide met een voetbalveld, een zandbak, een klimrek en schommel! Ook mogen de kinderen gebruik maken van de skelter die aanwezig is op ons erf. Daarnaast kunnen de kinderen heerlijk spetteren en zwemmen in het water. Houdt u dan echter wel een oogje in het zeil.