Vakantiewoningen aan het water in Friesland


Alle vakantiewoningen hebben een grote woonkamer met kabeltelevisie, twee tot drie slaapkamers, een privéterras met vrij uitzicht en een badkamer met toilet en douche. Daarnaast is er een wasmachine aanwezig voor gezamenlijk gebruik en gratis wifi; ook in de haven ! Maak uw vakantie verblijf nog leuker en huur bij uw verblijf een Maril sloep, visboot en of openzeilboot ( Polyvalk) Ook voor een langer verblijf tot maximaal 6 maanden kunt u bij ons een vakantiehuisje huren.

Kijk ook ons naar onze vaarroutes met vertrek uit uw onze haven. Overnacht in een van de vakantiewoningen & stap in je boot om Friesland te ontdekken. Vakantiewoningen, al vanaf 2 personen. Maak je vakantie compleet en huur er een boot bij. 

TIP: Zoek met de onderstaande filters. Hoe werkt het ? 
Kies , in met het filter , minimaal de door uw gewenste vakantiemaand en de vakantiehuisjes  die die nog vrij zijn worden getoond. Klik op uw vakantiehuisje om verder te kijken of de door u gewenste periode nog vrij is. Onder aan de pagina van het vakantiehuisje ziet u vervolgens de beschikbaarheid en de prijzen. Met de pijltjes toets kunt naar rechts scrollen  ( in de datumbalk) om nog meer beschikbaarheid perioden zichtbaar te maken. Komt u er niet uit bel ons gerust we helpen graag.

 

Verfijn uw zoekresultaten

Kies maand
Aantal volwassenen
Periode

Bekijk de beschikbaarheid van sloepen


Reserveer uw sloep tijdig en boekt u de sloep gelijk met uw huisje ontvangt u 10% korting op de huur van de sloep. 

U kunt de sloep via het winkelmandje toevoegen aan de boeking van het huisje. Wij verrekenen bij het toezenden van de bevestiging boeking de korting op de sloep. Dit is alleen van toepassing als het huisje gelijktijdig met de sloep wordt gereserveerd..

Zoek en Boek mooie Maril Sloepen