Genieten van rust en ruimte in Friesland

De boerderij is prachtig gelegen in het Friese landschap, temidden van waterwegen, Friese meren en weilanden. Ver weg van alle drukte. Hier kunt u genieten van rust en ruimte, zoals u die bijna nergens meer in Nederland aantreft.

Vakantiewoningen aan het water in Friesland


Alle vakantiewoningen hebben een grote woonkamer met kabeltelevisie, twee tot drie slaapkamers, een privéterras met vrij uitzicht en een badkamer met toilet en douche. Daarnaast is er een wasmachine aanwezig voor gezamenlijk gebruik en een centrale wifi installatie. Maak uw vakantie verblijf nog leuker en huur bij uw verblijf een sloep, visboot en of openzeilboot ( Polyvalk) Ook voor een langer verblijf kunt u bij ons een vakantiehuisje huren.

Een dagje op het Friese water


Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om tijdens uw verblijf aan wal een dag op het water te beleven. Wij verhuren onze visboten, sloep en zeilboot ook voor een dag. Geeft u dit echter bij u boeking alvast door, om teleurstelling ter plekke te voorkomen!

Plezier voor jong en oud

Faciliteiten voor kinderen


Kinderen vermaken zich uitstekend op ons terrein. Speciaal voor hen hebben wij een speelweide met een voetbalveld, een zandbak, een klimrek en schommel! Ook mogen de kinderen gebruik maken van de skelter die aanwezig is op ons erf. Daarnaast kunnen de kinderen heerlijk spetteren en zwemmen in het water. Houdt u dan echter wel een oogje in het zeil.