Reparatie en onderhoud bij de Hoek Watersport

Om optimaal van uw boot te genieten is het van belang deze goed te onderhouden. Als het nu gaat om motoronderhoud ( inbouw of BB) , antifouling aanbrengen,wassen, poetsen/polijsten of uw interieur werkzaamheden bij de Hoek Watersport bent op het juiste adres. Als de Hoek Watersport Jachtservice Langweer, helpen wij u graag.  

Wij beschikken over een eigen haven en aanlegsteiger en kunnen u daardoor optimaal bedienen. 

contact

Bootonderhoud en schilderwerk

Is uw boot of schip toe aan een opknapbeurt? Laat in de winter door ons het onderhoud verzorgen en uw boot is helemaal klaar voor het nieuwe vaarseizoen. Voor onder meer onderhoud aan (scheeps)motoren en schoonmaak- en schilderwerk. 

 

Lees meer

Installatiewerk-zaamheden


Inbouw apparatuur, nieuwe scheepsmotoren en andere installatiewerkzaamheden voor uw boot of schip op de planning? Hiervoor kunt u terecht bij De Hoek Watersport. We zorgen ervoor dat uw boot klaar is om er optiomaal van te genieten. Onze professionals staat voor uw klaar.

Neem contact op
Poetsen Wassen en of Polijsten

Poetsen Wassen en of Polijsten


Wij hebben met ons team een ruime ervaring in het Poetsen Wassen en of Polijsten van schepen. We weten daarnaast als geen ander hoe we gele aanslag kunnen verwijderen en en door het poetsen en polijsten verdwijnen alle oppervalkkige krassen, swirls en oneffenheden uit de lak. Wacht niet langer en maak een afspraak met ons.

Bekijk onze schepen
Producten

Producten


Zonder stress uw boot manoeuvreren over de Friese meren. Dat is geen probleem met de producten van Jet Thruster of Mastervolt

Neem contact op

Wilt u een reparatie door ons laten uitvoeren ?

Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op