Uw vakantie op of rond de Friese Meren begint bij De Hoek Watersport

Bent u op zoek naar een actieve beleving op het water of zoekt u naar rust en ruimte in het prachtige landschap van Friesland? Waar u ook naar op zoek bent, De Hoek Watersport  biedt vele mogelijkheden voor gezinnen, stellen en groepen die op zoek zijn naar een vakantie op en rond de Friese meren. Kijk ook eens naar onze leuke vaarroutes of visvakantie mogelijkheden. 

Virtueel rondkijken bij de Hoek Watersport

Boot huren zonder vaarbewijs


Voor geen van onze boten heeft u een vaarbewijs nodig. De hoofdhuurder van een motorboot dient wel over voldoende ervaring te beschikken om op veilige wijze het schip te kunnen besturen en deel te nemen aan het vaarverkeer en kennis te hebben van de regels op het water.

Leer varen op een motorboot

Heeft u geen ervaring of bent u onzeker over uw kundigheid, dan kunt een dag (of een Turbo-training van 2 of 3 uren) een schipper inhuren via de organisatie SSH-Boating (voorheen SchipperStarthulp). De Hoek Watersport organiseert dit graag voor u. Uiteraard krijgt iedereen die een motorboot huurt uitleg over het betreffende schip en de aanwezige apparatuur. Voor meer vragen kijk ook eens naar onze meestgestelde vragen pagina FAQ

Zoek en Boek