Verzekering, eigen risico en borg


Onze schepen zijn uitstekend verzekerd, maar zonder schade varen is beter.

Onze schepen zijn all-risk verzekerd, met een eigen risico van 500 euro. De borg die u betaalt, is gelijk aan dit eigen risico. Deze verzekering dekt schade aan de boot, dus niet de eventuele schade aan uw eigendommen. Hiervoor raden wij u aan een reisverzekering af te sluiten.

 

Annuleringsservice afsluiten

Bij het contract, dat wij u opsturen, vindt u informatie over de Annuleringsservice, speciaal voor vaarvakanties. Indien u, door wat voor omstandigheid dan ook, uw boeking moet annuleren, dan berekenen wij kosten. Als u binnen twee weken voor het begin van uw vakantie annuleert, brengen wij de volle kosten (100%) in rekening. Bij annulering voor die tijd rekenen wij een percentage van de kosten, u vindt hierover meer informatie onder de bijgevoegde brochure “zeker varen van Lodewijk assurantiën”
Deze annuleringskosten worden door de annuleringsservice vergoed, mits de reden van annulering onder de annuleringsservice voorwaarden valt. Annuleren wegens slecht weer bijvoorbeeld, is geen verzekerde reden. In dat geval moet u dus zelf de annuleringskosten betalen.