Totaalbeleving op en rond de Friese meren


De Hoek Watersport - In het Hart van de Friese Meren De Hoek Watersport is gevestigd in het pittoreske plaatsje Dijken, nabij Langweer. Ons bedrijf bevindt zich in het hart van de Friese meren, omringd door de prachtige landerijen van Friesland. Dankzij onze centrale locatie zijn wij de ideale uitvalsbasis voor uw vaarvakantie in Friesland.De Hoek Watersport richt zich met name op waterrecreatie. Dit doen wij door de verhuur van motorboten, visboten, sloepen en valken. ‘Landliefhebbers’ zijn natuurlijk ook van harte welkom. Voor hen hebben wij prachtige vakantiewoningen, gevestigd in een mooie, verbouwde boerderij uit de 19de eeuw.  Ria de Leeuw en Albert Bosma

Genieten op het water of op het land

De Hoek Watersport - Complete Vakantiebeleving in Friesland

De Hoek Watersport biedt een totaalpakket voor recreanten van alle leeftijden die op zoek zijn naar een heerlijke vakantie in Friesland, zowel op het water als op het land. Vanuit Dijken vaart u direct de Friese meren op, en met de auto of fiets zijn de Friese Elfsteden goed bereikbaar.

Wij zijn trots op het prachtige Friesland en laten dat graag aan u zien. Ons doel is om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken. Bij De Hoek Watersport staat gastvrijheid voorop, en we willen dat u zich vooral welkom voelt!

Boot huren Friesland

De Hoek Watersport filmpje


Deze film toont de perfecte ligging van de appartementen en haven.