Unieke locatie in het hart van het Merengebied

Aantrekkelijke vakantiewoning met uw eigen bootje in de haven.  Heerlijk genieten van uw verblijf in ruime vakantiewoning en geniet van de tochten over de meren.  Bij ons geniet u van een sfeervol vakantiehuis  in een gezellige omgeving: rust en ruimte in het prachtige landschap van Friesland tegen een betaalbare prijs.

Kijk ook eens naar de vismogelijkheden

Uw heeft keuze uit de volgende boten

Sloepen

Wij hebben 6 prachtige Maril 6.25 sloepen voor u beschikbaar, die zijn voorzien van alle gemakken. Hiermee heeft u de mogelijkheid om van de geweldige omgeving te genieten. De sloepen zijn geschikt tot 8 personen. Reserveer tijdig want de sloepen zijn ook voor dagverhuur populair. 

Naar de sloepen

Polyvalken

U kunt uw Polyvalk voor uw hele verblijf huren of voor een enkele dag. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren we wel om  uw boot tijdig te reserveren.

Naar de zeilboten

Visboten

De Hoek Watersport is in het bezit van twee visboten (tot 4 personen). De boten hebben een buitenboord motor. U hoeft natuurlijk niet alleen te vissen, maar een mooi tochtje varen is ook een optie. In onze omgeving zijn er volop vismogelijkheden.

Ga naar de visboten

Motorboot

Indien beschikbaar kunt u in uitzonderingsgevallen ook een motorboot huren voor bijvoorbeeld een dagtrip. dit is alleen mogelijk in het voor- en naseizoen.

Bekijk de motorboten

Genieten van een vakantiewoning met boot voor de deur?

Onze vakantiewoningen hebben een ruime woonkamer, goed uitgeruste keuken en complete badkamer. Eigen terras met prachtig uitzicht over de weilanden of haven.  U kunt bij ons natuurlijk gratis parkeren.

 

Lees meer