Unieke locatie in het hart van het Merengebied

Aantrekkelijke vakantiewoning met uw eigen bootje in de haven.  Heerlijk genieten van uw verblijf in ruime vakantiewoning en geniet van de tochten over de meren.  Bij ons geniet u van een sfeervol vakantiehuis  in een gezellige omgeving: rust en ruimte in het prachtige landschap van Friesland tegen een betaalbare prijs.

Kijk ook eens naar de vismogelijkheden

Uw heeft keuze uit de volgende boten

Sloepen

De Espania is een Spaanse vissersboot-sloep met een ruim zonnedek  Een echte aanrader is . De sloep "Hedwich"  een Maril 6.25 welke van alle gemakken is voorzien en geeft u ook de mogelijkheid om van de geweldige omgeving te genieten. U heeft  naast de De sloep "Hedwich  de keuze uit nog 2 sloepen :  Maril 6.25  "just4us" en  de Maril 6.25 Just4Fun . Reserveer tijdig want de sloepn zijn ook voor dagverhuur populair. Deze mooie sloep biedt ruimte aan 8 personen.

Naar de sloepen

Polyvalken

U kunt uw Polyvalk voor uw hele verblijf huren of voor een enkele dag. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren we wel om  uw boot tijdig te reserveren.

Naar de zeilboten

Visboten

De Hoek Watersport is in het bezit van twee visboten (tot 5 personen). Alle boten hebben een buitenboord motor. U hoeft natuurlijk niet alleen te willen vissen. In onze omgeving zijn er volop vismogelijkheden.

Ga naar de visboten

Motorboot

Indien beschikbaar kunt u in uitzonderingsgevallen ook een motorboot huren voor bijvoorbeeld een dagtrip dit is alleen mogelijk in het voor en naseizoen als er geen sprake is van een reguliere verhuur.

Bekijk de motorboten

Genieten van een vakantiewoning met boot voor de deur?

Onze vakantiewoningen zijn zeer ruim en weer van alle gemakken voorzien zoals nieuwe dakramen in 2018 en veel nieuw meubilair en de bakamers zijn vernieuwd in 2018 en 2019. Tevens nieuwe bedden in 2018-2019.  U kunt bij ons natuurlijk gratis parkeren.

 

Lees meer