Jouw ideale visvakantie


Of je nu even een hengeltje uit wilt slaan in onze haven, je eigen visstek opzoekt in de directe omgeving of er op uit wilt er is volop keus aan uitstekende visgebieden: het Sneekermeer, het Prinses Margriet kanaal maar ook kleine meren en kanalen bieden voor een ieder met het juiste aas en skills volop mogelijkheden om te genieten van een leuke vistijd. In onze directe omgeving treft u veel vissoorten aan zoals snoek,snoekbaars, brasem, karper en heel veel voorntjes.

U kunt een visboot of een sloep bij uw verbijf reserveren of uw eigen visboot meenemen.  Reserveer wel tijdig om teleurstelling te voorkomen vooral in de zomer zijn de visbootjes geliefd. Let wel dat u over de juiste visakte beschikt zie ook onze veel gestelde vragen pagina (FAQ) voor een nadere toelichting.

Vispas 

Bij aankomst, zolang de voorraad strekt,  kunt u bij ons u een “week vispas” aanschaffen. Wij zijn hiervoor een officieel verkooppunt. U kunt de vispas ook bij ons reserveren zodat u zeker van bent dat deze beschikbaar is bij uw aankomst.