Rondje Sneek ( Via Woudsend Slooten Sneek )

Wilt u in een weekend of in een dag een leuke indruk van Friesland krijgen dan kunt u Sneek niet missen. Start vanuit onze locatie met onze Motorboten of sloep voor deze prachtige route. U vaart via een het natuurlijke landschap dan eerst via de plaatsen Woudsend en Sloten naar Sneek.  Heeft tijd voor een overnachting dan is het plaatsje Sloten ( het kleinste Friese Stadje)  een aanrader. Ook voor de kids is het leuk om op het grote kanon te zitten of de oude molen van dicht bij te bekijken.
De volgende dag ( bij een weekend of langer  ) vaart u de route verder  waarbij u langs de Fluessen naar Sneek.  In Sneek is er bijna altijd plaats voor een motorboot en er is veel te doen. Van Sneek naar de thuishaven De Hoek Watersport kunt u kiezen voor de  korte route of de wat langere terugreis over het Sneekermeer. Aan u de keuze. Kijk ook eens naar onze leuke visvakantie mogelijkheden.

Leesmeer

Sloten


Sloten is een van de steden uit de Elfsteden route en het kleintsje stadje van Friesland. Je waant je een museum met de mooie molen de oude straatjes en natuurlijk de oude kanonnen. 

Leesmeer