Rondje Sneek ( Via Woudsend Slooten Sneek )

Wilt u in een weekend of in een dag een leuke indruk van Friesland krijgen dan kunt u Sneek niet missen. Start vanuit onze locatie met onze Motorboten of sloep voor deze prachtige route. U vaart via een het natuurlijke landschap dan eerst via de plaatsen Woudsend en Sloten naar Sneek.  Heeft tijd voor een overnachting dan is het plaatsje Sloten ( het kleinste Friese Stadje)  een aanrader. Ook voor de kids is het leuk om op het grote kanon te zitten of de oude molen van dicht bij te bekijken.
De volgende dag ( bij een weekend of langer  ) vaart u de route verder  waarbij u langs de Fluessen naar Sneek.  In Sneek is er bijna altijd plaats voor een motorboot en er is veel te doen. Van Sneek naar de thuishaven De Hoek Watersport kunt u kiezen voor de  korte route of de wat langere terugreis over het Sneekermeer. Aan u de keuze. Kijk ook eens naar onze leuke visvakantie mogelijkheden.

Leesmeer

Sloten


Sloten is een van de steden uit de Elfsteden route en het kleintsje stadje van Friesland. Je waant je een museum met de mooie molen de oude straatjes en natuurlijk de oude kanonnen. 

Leesmeer

Sfeer impressie van de route

Het rondje Sneek met een van onze motorboten of een sloep is vanuit onze locatie door de centrale ligging  perfect. 

Lees meer

Overige vaarroutes

Aquaduct route naar het konijnen eiland

Perfecte tocht naar de eilanden in de Fluessen of Heeg waarbij ook Tips te vinden zijn om te overnachten op een eiland.

Leesmeer

Steden route naar Workum

Vanaf onze  perfecte startlocatie vaart u via IJlst naar Sneek en  Bolsward vaart u middels deze route naar Workum. Op de terugreis vaart u over de Fluessen weer naar u startplaats De Hoek Watersport. Een geweldige route om te genieten van de natuur maar ook van een aantal van de elfsteden en diverse musea. 

Leesmeer

Culturele hoofdstad Leeuwarden route

Via Langweer en het Sneekermeer, Terhorne leidt u deze route naar Akkrum /Nes en vanuit hier naar Grou en naar Leeuwarden. Optioneel gaat u verder naar Dokkum vanwaar u de tocht kunt uitbreiden naar het Lauwersmeer gebied of een van de vele andere bestemmingen

Leesmeer