Vaarroute naar Leeuwarden en Dokkum

Via Langweer en het Sneekermeer, Terhorne leidt u deze route naar Akkrum /Nes en vanuit hier naar Grou en naar Leeuwarden. Optioneel gaat u verder naar Dokkum vanwaar u de tocht kunt uitbreiden naar het Lauwersmeer gebied of een van de vele andere bestemmingen.  We hebben ook een leuke internet pagina over visvakantie mogelijkheden bij ons.

Even de motorboten bekijken ? Klik hier.

Vaarroute naar Leeuwarden en Dokkum


Hiernaast treft u de Motorboot route aan raadpleeg ook altijd de eigen detailkaart en hou rekening met brug bedieningstijden. 

Leesmeer

Sfeer impressie route en bezoek Leeuwarden Dokkum

Vanuit de Hoek Watersport heeft u veel mogelijkheden voor vaarroutes deze route naar Leeuwarden en Dokkum geeft u een mooi beeld van de natuur stad en het prachtige vaarwegen die de Provincie rijk is.

Lees meer

Overige vaarroutes

Aquaduct route naar het konijnen eiland

Perfecte tocht naar de eilanden in de Fluessen of Heeg waarbij ook Tips te vinden zijn om te overnachten op een eiland.

Leesmeer

Steden route naar Workum

Vanaf onze  perfecte startlocatie vaart u via IJlst naar Sneek en  Bolsward vaart u middels deze route naar Workum. Op de terugreis vaart u over de Fluessen weer naar u startplaats De Hoek Watersport. Een geweldige route om te genieten van de natuur maar ook van een aantal van de elfsteden en diverse musea. 

Leesmeer

Rondje Sneek ( Via Woudsend Slooten Sneek )

Er is geen mooiere manier om de Provincie te leren kennen dan via het Water en hier hoor een bezoek aan Sneek zeker bij. Kies deze route om vanuit onze perfect gelegen startlocatie een heerlijke tocht te maken..

Leesmeer