Friese steden route naar Workum

Via IJlst naar Sneek en  Bolsward vaart u middels deze route naar Workum. Op de terugreis vaart u over de Fluessen weer naar u startplaats De Hoek Watersport. Een geweldige route om te genieten van de natuur maar ook van een aantal van de elfsteden en diverse musea. Tip: voor het onderweg onvernachten op een eiland met onze motorboot of sloep . Kijk ook naar onze aquaduct eiland route of de visvakantie mogelijkheden.

Leesmeer

Bolsward


Bolsward is een van de de 11 Friese steden en je kunt er heerlijk eten maar ook goed shoppen. Het is natuurlijk geen metropool maar zeker de moeite waard door o.a. het  mooie oude stadshuis en de in glas gerenoveerde kerk met mooie exposities .  Door de cultuur en in combinatie met  winkelen is Bolsward zeker de moeite waard. 

Leesmeer

Sfeer impressies stedenroute naar Workum

Met workum als eindbestemming een zeer leuke vaartocht. In workum kunt u naast het strand ook genieten van het van het Jopie Huisman museum en aan of op het dorpsplein kunt u heerlijk eten. Een route met veel natuur en bezienswaardigheden voor jong en oud

Lees meer

Overige vaarroutes

Aquaduct route met overnachting op een eiland

Perfecte tocht naar de eilanden in de Fluessen of Heeg waarbij ook Tips te vinden zijn om te overnachten op een eiland.

Leesmeer

Rondje Sneek ( Via Woudsend Slooten Sneek )

Er is geen mooiere manier om de Provincie te leren kennen dan via het Water en hier hoor een bezoek aan Sneek zeker bij. Kies deze route om vanuit onze perfect gelegen startlocatie een heerlijke tocht te maken.

Leesmeer

Culturele hoofdstad Leeuwarden route

Via Langweer en het Sneekermeer, Terhorne leidt u deze route naar Akkrum /Nes en vanuit hier naar Grou en naar Leeuwarden. Optioneel gaat u verder naar Dokkum vanwaar u de tocht kunt uitbreiden naar het Lauwersmeer gebied of een van de vele andere bestemmingen.

Leesmeer