Nieuwe boten aangekomen in Langweer


2022-03-17 17:41:00

Eerder dit jaar kochten wij 2 nieuwe boten. Ze liggen nu in Langweer! Inmiddels zijn opnieuw geverfd in de bekende Hoek Watersport kleuren. Kom en geniet van deze prachtige schepen.

Motorboot Jupiter: tot 8 personen

Ons motorjacht Jupiter van scheepswerf De Drait is 12 meter lang en biedt ruimte aan 6 tot 8 personen. Met onder meer 2 elektrische toiletten, 2 douches en een salon met radio en tv, heeft u aan comfort geen gebrek. Vanuit uw bed in de achterkajuiten kijkt u uit over het water. De boot is bovendien eenvoudig te varen.

 

Motorboot Venus: tot 5 personen

Ons motorjacht Venus is een Noblesse 38. Met zijn 11,60 meter en grote slaapcabines kunt u er met 4 tot 5 personen vakantie op vieren. De salon van Venus is liefdevol ingericht, vanuit de achterkajuit kijkt u uit over het water en op zonnige dagen kunt u volop genieten van het grote zonnedek en een zwemplateau.

 

Boot of SUP huren in Friesland

De Jupiter en Venus kunt u nu bij ons boeken. Liever een sloep, zeilboot, visboot, andere motorboot of misschien wel een SUP huren? Dat kan! Hier vindt u alle mogelijkheden: zoek en boek. Heeft u vragen? Neem contact met ons op: wij helpen u graag!

   Terug naar overzicht

Genieten op het water


Zoek en boek